Sill med Västerbottensost® och spröda kexsticks

Sill med Västerbottensost® och spröda kexsticks

9 ingredienser

20 min

Årets godaste snittar att servera till antingen påsk eller midsommar. Massa smak av Västerbottensost® i både kexsticksen och i sillen. Ett måste till buffén eller till fördrinken.

Utvalda Kexsticks med Västerbottensost®
Göteborgs Utvalda Kexsticks med Västerbottensost®

Utvalda Kexsticks med Västerbottensost®

Njut av det utvalda till helgen! Testa kexsticks med Västerbottensost®

Läs mer

Ingredienser

  • 1 förp Göteborgs Utvalda Kexsticks med Västerbottensost®
  • gräslök, till garnering

Sill med Västerbottensost®

  • 1 förp inläggningssill (ca 400g)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl matyoghurt
  • 1,5 dl Västerbottensost®, riven
  • 0,5 färsk dill, hackad
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 krm cayennepeppar

Gör så här

  1. Skiva sillfiléerna i önskad storlek. Blanda alla ingredienser till sillen i en bunke, och tillsätt sillen. Rör om och häll upp i en glasburk med lock. Ställ i kylen.
  2. När det är dags för servering, lägg upp sillen på Göteborgs Utvalda Kexsticks med Västerbottensost®. Toppa gärna med lite finhackad gräslök och njut. Glad midsommar!
TIPS!
Fler tips!
Fröknäcke med krämig äggsallad och sparris Göteborgs utvalda

Fler tips!

Här hittar du mer inspiration och härliga recept från Göteborgs Utvalda!

Läs mer