Raita med granatäpple

Raita med granatäpple
Foto: Tv4

Krämig yoghurtröra med syrligt granatäpple. Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

17 september 2010
Visa mer

Du behöver

  • 1 st granatäpple
  • 4 dl yoghurt
  • 3 msk hackade korianderblad
  • Salt och svartpepper
  • 0,5 tsk rostat kumminpulver
  • 1 nypa chili- eller paprikapulver

Gör så här

  1. Dela grantäpplena i två halvor, slå dem lätt med den träslev över en skål så att kärnorna lossnar. Det ska gå lätt. Spara 2 msk granatäpplekärnor och 1 matsked hackade korianderblad för dekoration. Blanda yoghurt, granatäppelkärnor, och färsk hackade koriander. Smaksätt med salt, en hel del grovmalen svartpeppar, malen kummin och chilipulver. Dekorera med grantäpplen och korianderblad och servera kallt.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept