Krämig äggröra med skinka

Krämig äggröra med skinka
Foto: Malte Danielsson
Ulrika Davidsson porträtt
Ulrika Davidsson porträtt

Krämig äggröra med skinka

8 ingredienser

En bra start på dagen. En snabblagad äggröra med skinka och grönsaker.

Ulrikas gröt med linfrön och torkad frukt är också en bra start på dagen.

Ingredienser

portioner
  • 2-3 ägg
  • 1 msk grädde
  • salt
  • vitpeppar (efter smak)
  • smör

Tillbehör

  • 2-3 skivor rökt skinka
  • tomat
  • solrosskott

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna med smör.
  2. Knäck äggen i en skål och tillsätt grädde, salt och vitpeppar.
  3. Blanda lätt med en gaffel och häll äggblandningen i stekpannan.
  4. Rör med en trägaffel tills smeten blir fast, ca 30 sekunder.
  5. Servera med skinka och grönsaker.