Torskrullader i romsås

Torskrullader i romsås
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 4 st torskfiléer, portion
  • 1 knippa dill, hackad
  • det gröna på en purjolök, strimlat
  • 3 st små morötter, finstrimlad
  • 1 klyfta rotselleri, finstrimlat
  • salt

Sås:

  • 2 dl crème fraîche
  • 2 dl gräddfil
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 2 msk hackad gräslök

Gör så här

  1. Blanda såsen och låt den stå och dra.
  2. Koka grönsakerna knappt mjuka i lättsaltat vatten och låt dem rinna av.
  3. Salta fisken. Strö på dill och vik ihop filéerna till lösa rullar. Lägg dem i smörad kastrull och sjud dem klara under lock på svag värme 5-7 minuter. Servera med grönsakerna över och såsen till.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept