Tonfiskfyllda tomater

Tonfiskfyllda tomater
Foto: TV4

Av ett par dagar gammalt vitt bröd kan man riva s.k. mie de pain, att använda till dessa goda tomater.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 6-7 stora tomater
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl smulat vitt bröd
  • 1 dl finhackad persilja
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 liten burk tonfisk i olja
  • 5 basilikablad

Gör så här

  1. Skär av toppen på tomaterna och gröp ur inkråmet.
  2. Blanda inkråmet med salt, peppar, smulat bröd och persilja. Hacka vitlöken, tillsätt den och avrunnen tonfisk. Strimla basilikabladen.
  3. Fyll tomaterna. Ställ dem i en ugnsform mitt i ugnen 15-20 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept