Tagliatelle med kycklinglever

Tagliatelle med kycklinglever
Foto: TV4

Kycklinglever är en behändig produkt och ganska billig. Den här såsen kan också serveras med ris.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 portioner tagliatelle ev. med spenat

Sås:

  • 300 g fryst kycklinglever
  • 1 st gul lök, hackad
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 150 g champinjoner, skivade
  • 1 tsk mejram
  • 0,5 tsk timjan
  • 1 burk tomater
  • 2 msk röd vinäger
  • 2 msk grädde
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Hacka den halvtinade levern grovt. Fräs den med lök, vitlök och svamp i en panna med matfett. Strö på örter och krydda. Stek tills levern är halvklar. Slå på tomater, vinäger och grädde och låt småkoka 10 minuter.
  2. Koka pastan klar, sila av och slå tillbaka i kastrullen. Hetta upp med 1 msk olja. Slå upp pastan och häll över såsen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept