Svampgratinerad fläskkarré

Svampgratinerad fläskkarré
Foto: TV4

Långt till svampsäsongen? Lugn, det finns färdiga stuvningar på burk, som smakar utmärkt med lite extra kryddning. Svamptäcket passar även över kycklingfiléer.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 stora skivor fläskkarré
  • salt, peppar, paprikapulver
  • 1 burk svampstuvning à 200 g
  • 2 msk mellangrädde
  • 1 tsk torkad dragon
  • ca 75 g riven ost

Gör så här

  1. Värm ugnen till 250°. Krydda karréskivorna med salt, peppar och paprikapulver. Stek dem på båda sidor. Lägg över dem i en ugnsform.
  2. Rör ut svampstuvningen med grädde och dragon och bred detta över.
  3. Strö på osten och pudra över lite paprika. Gratinera tills osten får färg, ca 10-15 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept