Squashlåda

Squashlåda
Foto: TV4

Saltet drar vätska ur squashen. Det kan lätt bli för blött i formen annars. Starka korvar passar bra till squash som har ganska neutral smak.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 st mindre squash, tärnade
  • 1-2 gula lökar, finskivade
  • 150 g champinjoner, skivade
  • smör till stekning
  • 3-4 st starka korvar, skivade
  • riven ost
  • persilja, hackad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Lägg squashen i en skål, strö på msk salt. Låt stå 20 min. Spola sen av saltet och låt rinna av.
  2. Fräs lök och champinjoner i en panna med matfett. Blanda med squashen i en ugnsform, vänd ned korven.
  3. Strö på ost och sätt in mitt i ugnen 15-20 min tills osten smält. Strö på persilja.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept