Spaghettiomelett

Spaghettiomelett
Foto: TV4

En perfekt rätt att laga om du har spaghetti över. Har du inte parmesan hemma, välj någon annan smakrik ost. Lagar du rätten i en panna med värmetåligt handtag kan du gratinera iden i ugnen på slutet.

26 januari 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • 1 portioner kokad spaghetti
  • 2 msk olivolja
  • 3 ägg
  • 2 msk vatten
  • 3 msk riven parmesan
  • 2 msk hackad persilja
  • salt och peppar
  • paprikapulver

Tillbehör:

  • lantbröd

Gör så här

  1. Skär spaghettin i mindre bitar. Fräs spaghettin en kort stund med oljan i en panna på medelvärme.
  2. Vispa ihop ägg, vatten, ost och persilja och krydda med salt och peppar.
  3. Slå i smeten över spaghettin. Pudra lite paprikapulver över och peta här och var så att äggsmeten rinner ner och stelnar. Servera gärna ett gott bröd till.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept