Senapsmarinerad strimlad biff

Senapsmarinerad strimlad biff
Foto: TV4

Det är perfekt att servera pressad potatis till den här snabblagade rätten med finstrimlad, senapskryddad biff. Servera en fräsch sallad till eller lättkokta haricots verts.

12 maj 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 500 g innanlår
  • 100 g gul lök
  • 4 msk skånsk senap
  • 2 msk matolja
  • salt och svartpeppar
  • 4 potatisar, 400 g
  • strimlad paprika
  • hackad persilja

Gör så här

  1. Koka potatisen. Skär biffen i strimlor och skala och hacka löken fint. Blanda biffstrimlor, lök och senap i en skål.
  2. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek sedan biff och lök hastigt i den heta pannan. Rör om då och då och krydda med salt och peppar.
  3. Servering: Pressa den nykokta potatisen direkt i en hög på tallriken, strö över lite persilja och stick i några paprikastrimlor och lägg upp den stekta biffen bredvid.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept