Rostbiff med mimosasallad

Rostbiff med mimosasallad
Foto: TV4

Att göra strutar eller rullar med mimosafyllning är ett perfekt sätt att servera till många. Tärna ner lite kokt potatis eller blekselleri i salladen om ni inte vill ha den så fruktig.

26 januari 2009
Visa mer
8

Du behöver

  • 16 st tunna skivor färdig rostbiff
  • Fyllning:
  • 1 stor burk fruktcoctail, ca 800g
  • 0,5 st gurka, finhackad
  • 1 dl kokt, kallt ris
  • 1 dl crème fraiche
  • 0,5-0,75 dl majonnäs
  • 2 tsk ljus fransk senap eller en tsk curry

Gör så här

  1. Blanda crème fraîche, majonnäs och senap eller curry i en skål. Vänd ner den väl avrunna frukten, gurkan och riset men ta först undan lite av gurkan och frukten till garnering.
  2. Lägg rostbiffskivorna två och två och forma dem till strutar. Ställ dem tätt på ett fat och fördela fyllningen i dem och garnera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept