Rigatoni med västkustsallad och Rhode Island

Rigatoni med västkustsallad och Rhode Island
Foto: TV4

Just dill och rhode island är en väldigt trevlig kombination. Servera den här lyxiga salladen som finare kvällsrätt.

22 april 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 dl rigatoni-pasta
  • 2 kokta humrar
  • 1 burk krabba, 225 g
  • 1 burk kräftstjärtar, 380 g
  • 0,5 isbergssallatshuvud
  • 1 dl frysta gröna ärter
  • 5 champinjoner
  • 2 tomater
  • rhode island-dressing
  • 1 knippa dill
  • 1 citron

Gör så här

  1. Tina hummern. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och spola över kallt vatten.
  2. Dela hummern på mitten och lägg kräftstjärtarna och krabban i ett durkslag så att allt spad rinner bort. Skär isbergssallaten i strimlor, dela tomaten och skär champinjonerna i kvartar.
  3. Blanda pasta, krabba, kräftstjärtar, sallat, ärter, champinjoner och tomater i en fin skål. Ringla över rhode island-dressing och toppa med en hummerhalva. Dekorera med dill och citron.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept