Pytt med renskav

Pytt med renskav
Foto: TV4

Med smak av Norrland.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 paket fryst renskav ca 250 g
  • salt och svartpeppar
  • 0,75 kg potatis, skalad och tärnad
  • paprikapulver
  • 1 purjolök, skivad
  • matfett till stekning

Till servering:

  • 4 morötter, rivna
  • 2 msk olivolja

Gör så här

  1. Råstek potatisen mjuk i matfett i en panna. Krydda med salt och paprika. Slå upp i form.
  2. Stek sen renskaven i het panna och krydda med salt och svartpeppar. Blanda med potatisen.
  3. Stek sist purjon mjuk och vänd ned.
  4. Slå lite olivolja över de rivna morötterna och krydda med salt och svartpeppar och servera till pytten.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept