Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Penne med tomat, skogschampinjoner, broccoli och parmesan
Penne med tomat, skogschampinjoner, broccoli och parmesan
Betyg: 4.25 av 5 (16 röster)
16
Spara
Av:
Markus Aujalay
Från:
Nyhetsmorgon
12
ingredienser
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
portioner
500 g pasta penne
2 broccoli
150 g skogschampinjoner
6 tomater
2 schalottenlökar
1 ask rucolasallad
1 bit parmesanost
30 g smör
2-3 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
salt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Ansa och skär ner
Champinjonerna, löken och broccolin. Gör en marinad av olivoljan och
Balsamvinägern. Skär ner tomaterna i bitar och lägg ner bitarna i marinaden.
Låt gärna stå och dra en stund.
Slå av pastavattnet med hjälp av ett durkslag och bryn champinjonerna, broccolin och löken i
Pastakastrullen medan pastavattnet rinner av. Blanda
Ihop svamp, broccoli, lök och de marinerade tomaterna med pastan. Blanda ner
Ruccolan och riv parmesanost över. Smaka av med salt och peppar.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut