Nötfärsbiffar med fetaost, oliver och fransk senap

4

Du behöver

  • Ca 6-800 g nötfärs
  • 1 st lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 10 st oliver
  • 200 g fetaost
  • 1 msk fransk senap
  • 5 st soltorkade tomater i olja
  • 1 st ägg

Till servering

  • keso
  • sallad

Gör så här

  1. Hacka och bryn löken och vitlöken i snabbt.
  2. Blanda löken i färsen.
  3. Smula ner fetaosten, skurna oliver, klippta torkade tomater och ägget.
  4. Rör runt färsblandningen till jämn smet.
  5. Stek biffar i rapsolja eller smör på bägge sidor.
  6. Salta och peppra efter smak.
  7. Servera med grönsallad och keso.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept