Myntakryddad fylld paprika

Myntakryddad fylld paprika
Foto: TV4

En lättlagad rätt som inte behöver några tillbehör.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st paprikor, stora
  • 300 g färs, bland- eller lammfärs
  • 1 st ägg
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mynta, smulad
  • 2 msk ströbröd blandat med 1 dl vatten
  • riven ost
  • salt och peppar
  • Ugn: 225°

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Blanda färsen med allt utom osten.
  3. Skär av ett lock på paprikorna och ta ur kärnorna. Ställ dem på en ugnsform och fyll med färsen. Strö på ost. Stek i nedre halvan av ugnen cirka 45 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept