Minigino med kokos

Minigino med kokos
Foto: TV4

Minigino med kokos

Av: Matte Carlsson

Från: Klockan nio hos stjärnorna

6 ingredienser

30 min

God efterrätt med frukt och vit choklad. Serveras med hemmagjord glass. /Matte Karlsson

Matte bjöd även på
Västerbottenpaj
Rullad sjötunga

Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 1 banan
  • 1 kiwi
  • 5 jordgubbar
  • 200 g vit bakchoklad
  • riven kokos
  • vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva frukterna och lägg dem i små ugnsformar.
  3. Hacka den vita chokladen.
  4. Strö choklad och kokos över frukten.
  5. Låt Ginon stå i ugnen tills chokladen och kokosen fått lite färg.
  6. Servera Ginon varm tillsammans med vaniljglass.

Mattes vintips
I Casei Recioto art. nr 77207