Kylt, sött kokosris med palmsocker

Kylt, sött kokosris med palmsocker
Foto: TV4

Asiatisk eftrerätt som är ganska stabbig, tänk på att inte äta för mycket varmrätt innan du ska servera denna.

9 februari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 st vaniljstänger
  • 1 burk kokosmjölk
  • 4 små portioner asiatiskt klibbigt ris
  • 1 st citrongräs
  • 1 st mango
  • 1 paket torkad mango
  • 1 st lime, skal

Gör så här

  1. Koka riset på samma sätt som du kokar risotto. Tillsätt palmsocker och kokosmjölk och vaniljstång. Lägg ner citrongräs. När riset är klart, lägg upp i djupa små skålar. Lägg på tärnade mangobitar och torkade mangobitar. Du kan också lägga på lite limeskal.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept