Ställ lökarna i en ugnsform i 100 grader varm ugn, baka i ca 6 timmar (allt för att få en söt och god lök, om inte tiden finns så höj temperaturen och korta tiden)
Känn med en potatissticka att löken är mjuk.
Ta ut ur ugnen och skala det yttersta skalet.
Skär av toppen och lyft ur mitten av löken.
Hacka innanmötet fint, det ska vara till grynen vid sidan om.
Skala rotsellerin och skär i grova bitar, skölj i kallt vatten.
Lägg i en tjockbottnad kastrull med smöret och rosmarinkvisten (repa ej rosmarinen utan kvisten plockas upp när rotsellerin är klar)
Slå på lite vatten i botten och salta lätt.
Låt koka upp och puttra sakta tills sellerin är mjuk och vattnet har dunstat, ev behövs det tillsättas lite mer vatten.
Lyft upp rosmarin och stöt sellerin grovt, och fyll upp selleristompet i lökarna.
Fräs samman den hackad mjukbakade silverlöken med strimlad rostad paprika med havren.
Vänd ned hackad bladpersilja och spenat.
Skiva vitlöken och rosta lätt i matoljan, när den är gyllenfärgad klickas crème fraiche ned och ges ett uppkok, salta lätt och låt svalna.
Servera löken fylld med rotselleristomp med den frästa havren med spenat och persilja, samt en klick av den rostade vitlökscreme fraichen.