Systrarna Eisenmans fruktsallad med yoghurt, honung och mandel

Systrarna Eisenmans fruktsallad med yoghurt, honung och mandel
Foto: Roland Persson

Du behöver

  • 1 äpple
  • 1 päron
  • 1 tsk färskpressad citron
  • 1 nypa kanel
  • 1 nypa stjärnanis (valfritt)
  • ca 3 dl turkisk yoghurt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1-2 dl flytande honung
  • 0.5-1 dl rostad flagad mandel
  • stjärnanis

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär frukten i kuber.
  2. Blanda med citronsaft, kanel och stjärnanis.
  3. Blanda yoghurt med vaniljsocker.
  4. Varva ingredienserna i vackra glas i följande ordning: honuing, yoghurt, frukt och mandel. Dekorera med stjärnanis och servera direkt.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept