Krämig potatissallad med kapris

25 min
4
Krämig potatissallad med kapris
Foto: Lisa Lemke

Krämig potatissallad med kapris och gräslök. Toppa med stora kaprisbär så blir det här grilltillbehöret både gott och vackert. /Lisa Lemke

Här hittar du

allt du behöver veta om potatis

.

14 juni 2010
Visa mer
25 min
4

Du behöver

  • 600 g färskpotatis
  • 2 tsk dijonsenap
  • 0,5 tsk flytande honung
  • 1,5 dl gräddfil
  • 2 dl finhackad gräslök
  • flingsalt
  • grovmalen svartpeppar
  • 2 dl kaprisbär (gärna cocktailkapris)

Gör så här

  1. Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
  2. Låt den svalna något och skär eventuellt potatisen i mindre bitar.
  3. Rör samman dijonsenap, gräddfil, honung samt hälften av gräslöken.
  4. Krydda med salt och svartpeppar.
  5. Sväng runt potatisen med dressingen och toppa med resten av gräslöken samt stora kaprisbär.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept