Curry nam-nam dip

Curry nam-nam dip
Foto: TV4
Från Leilas mat

Den här dippen har smak av curry och passar bra väldigt bra till den stekta fisken eller kycklingbiten. Men dippen går att använda på flera områden.

Tips!

Smakerna i curryn blommar ut när man tillsätter något sött och värmer upp kryddan. Därför passar det alltid bra med en gnutta socker i curryrätter.

Just den här currydippen är grymt god! Den funkar också superbra till fiskpinnar, som sillinläggning eller till den stekta fisk eller kycklingbiten.

17 juli 2008
Visa mer

Du behöver

  • 2 msk honung
  • 1 tsk currypulver
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 st granny smith äpple

Gör så här

  1. Koka upp honung och curry i micron eller på spisen och låt svalna något.
  2. Blanda med créme fraiche och fint tärnat äpple och servera i skål på plockbrickan.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept