I samarbete med ViktVäktarna

Laxwok teriyaki

25 m
4
Laxwok teriyaki
Foto: ViktVäktarna
25 m
4

Du behöver

  • 2 dl ris
  • 500 g lax
  • 3 tsk rapsolja
  • 0,5 purjolök
  • 1 broccoli
  • 1 paprika
  • 1 klyfta vitkål
  • 2 dl teriyakisås

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Dela lax i bitar. Stek hastigt i lite av oljan. Lägg åt sidan.
  3. Strimla purjo, dela broccoli, paprika och vitkål i mindre bitar. Stek i resterande olja. Häll på teriyakisås och lägg ner lax. Låt allt bli varmt.
  4. Servera laxwoken med ris.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med ViktVäktarna

Fler goda recept

Fler från ViktVäktarna

Visa alla recept från ViktVäktarna