I samarbete med Abba

Laxpasta med citron - och basilikasås

15 m
4
Abba Laxpasta
Foto: Abba
15 m
4

Du behöver

  • 350-450 g laxfilé (ca 3 portionsbitar)
  • 1 Pastasås "Citronsås med basilika" från från Abba
  • Basilika
  • Tagliatelle
  • 1 dl grovhackade örter, t. ex. basilika, persilja eller dill
  • 1 Citron
  • Sockerärtor

Gör så här

  1. Koka pastan.
  2. Värm såsen i en kastrull.
  3. Tärna laxfilén i ungefär 2x2 cm och salta & peppra lätt. Lägg ner laxbitarna i såsen och låt sjuda på svag värme i ca 4-5 minuter.
  4. Häll sås och lax över den nykokta pastan och blanda försiktigt. Toppa med färska örter, en klyfta citron och de färska sockerärtorna.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Abba

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba