Kycklingfilé i ädelostsås och tagliatelle

Kycklingfilé i ädelostsås och tagliatelle
Foto: TV4

Krämigt, gott och uppskattat. Detta är mat som alla gillar och passar utmärkt när man är både barn och vuxna kring bordet.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 dl vispgrädde
  • 2,5 dl crème fraiche
  • 1 dl ädelost (typ gräddädel)
  • grönsaker och färsk basilika
  • tagliatelle
  • smör, salt och peppar

Gör så här

  1. Stek kycklingfiléerna hela i smör. När de är färdiga, ta upp dem och smält ädelosten i grytan.
  2. När osten är smält häll i grädde + crème fraiche. Smaka av såsen med salt, peppar och finhackad basilika.
  3. Servera med nykokt pasta och grönsaker.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept