Krabbpastejer

Krabbpastejer
Foto: TV4

Färdiga portionspastejer av smördeg finns i frysen klara att grädda. Fyllningen ska hällas kokhet direkt i varma pastejer och serveras direkt. Annars blir pastejerna sega.

26 januari 2009
Visa mer
8

Du behöver

  • 8 frysta smördegspastejer
  • Fyllning:
  • 1 burk salladskrabba, ca 200 g
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 1 liten burk sparris
  • 2 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 3 dl fiskbuljong från tärning
  • 0,5 dl hackad dill
  • 1 dl crème fraîche

Gör så här

  1. Tina och grädda pastejerna.
  2. Låt krabban rinna av. Fräs svampen med margarinet 5 min. Pudra över mjölet och späd med buljongen. Småkoka 10-15 min.
  3. Vänd ned dill, krabba och hälften av sparrisen i bitar. Rör ned crème fraîche och koka 5 min.
  4. Fyll de varma pastejerna med stuvningen och garnera med sparris och dill.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept