Smält dumlekolor och 2 msk vatten i en kastrull på spisen och låt svalna.
Gör lika med lakritskolan (Kick) och låt svalna.
Krossa turkisk peppar i en påse.
Vispa äggulorna, sockret och florsockret till en smet ca 1 minut, blanda sedan i godiskrosset.
Vispa grädden och vänd i smeten.
Vispa sedan äggvitorna och vänd ner i samma bunke.
Häll i form, ringla över kola och lakritssmeten i formen och frys i 3-4 timmar.
Lemoncurd
Koka upp saften från 2 av citronerna och ha i skalet från alla tre ihop med socker, smör och vaniljstången.
Sila sedan av vätskan.
Blanda ut maizenan med saften från den tredje citronen och rör ned den i vätskan som du silat. Blanda äggen och rör ner i vätskan, sjud på svag värme i en kastrull tills den tjocknat. Låt svalna.
Citronflarn
Sätt ugnen på 150 grader.
Smält smör, blanda i socker, mjöl och citronskalet.
Klicka ut på bakplåtspapper och grädda i 8-10 minuter.