Lammfärsbiffar

Lammfärsbiffar
Foto: TV4

Bra vardagsmat som dessutom är nyttog och fettsnål.

22 oktober 2010
Visa mer

Du behöver

  • 1 st liten gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 500 g lammfärs
  • 0,5 kruka persilja
  • 6 blad färsk salvia
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör

Gör så här

  1. Hacka löken fint och riv eller pressa vitlöken. Blanda lammfärsen med lök och vitlök. Hacka persiljan och salvian och vänd ner kryddorna i smeten. Salta och peppra. Dela upp och forma till åtta små lammbiffar. Stek biffarna på medelvärme i olivolja och smör tills de känns fasta och har fått fin färg. Man kan ta den största och dela för att kontrollera att de är genomstekta.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept