Kaviarströmming

Kaviarströmming
Foto: TV4

En härligt god strömmingsrätt som man aldrig tröttnar på. Den kan serveras varm eller kall.

26 januari 2009
Visa mer
8

Du behöver

  • 1 kg strömmingsfilé
  • 180 g kaviar
  • 2 st äggulor
  • 3 dl vispad mellangrädde
  • 1 knippa dill, hackad
  • 1 knippa gräslök, hackad
  • Ugn: 225 grader

Gör så här

  1. Lägg filéerna med köttsidan upp. Blanda kaviar, en äggula och hälften av dillen med lite av den uppvispade grädden. Röran ska vara tjock. Klicka fyllningen på filéerna och rulla ihop dem. Lägg rullarna tätt i en smord ugnsform. 2. Rör ner den andra gulan samt resten av dillen och gräslöken i grädden. Rör ner fyllningen om du har någon över. Slå blandningen över strömmingen. Grädda mitt i ugnen cirka 20 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept