Rödbetsfyllda isterband med potatissallad

Rödbetsfyllda isterband med potatissallad
Foto: TV4

Du behöver

  • 4 st isterband
  • 1 burk kokta rödbetor
  • 800 g potatis, skalad och kokt
  • 4 msk kapris
  • 1 st grönt äpple
  • 1 st rödlök
  • 1 ask babyspenat
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 0,5 dl persilja, hackad
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Riv rödbetorna och snitta isterbanden på längden.
  3. Fyll isterbanden med rödbetorna och baka i ugnen i 15 minuter.
  4. Skiva rödlöken i tunna skivor och lägg tillsammans med rödvinsvinäger i en bunke.
  5. Dela ner den kokta potatisen och blanda med majonnäs, senap, kapris, ner dela äpple, persilja och lyft i rödlöken.
  6. Blanda runt och smaka av med salt och svartpeppar.
  7. Avsluta med att vända ner spenaten.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept