Laxwrap med citruskeso

Laxwrap med citruskeso
Foto: Frida Wismar
1

Du behöver

  • 1 st wrapbröd
  • 100 g lax, stekt i bitar
  • 0,5 dl keso
  • 1 msk Super sour
  • 1 näve rucola
  • 2 st gula paprikaringar

Super sour, 1 sats:

  • 3 st citroner, saft och skal
  • 3 st lime, saft och skal
  • 4 msk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • 1 dl olivolja
  • salt och vitpeppar

Gör så här

  1. Super sour-essens: Pressa saften ur citronerna och limen och riv skalet fint.
  2. Blanda med resten av Super sour-ingredienserna utom olivoljan i en skål. Häll sedan sakta ner oljan under omrörning. Smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Blanda keson med Super sour-essensen i en skål.
  4. Lägg rucola, paprikaringar, lax och citruskeso i mitten på brödet och rulla försiktigt ihop till en strut.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept