Sätt ugnen på 200 grader. Smöra och mjöla en springform. Värm en stor gryta med vatten.
Vispa samman ägg och socker i en bunke. Sätt bunken i grytan, vispa och värm äggblandningen till 40 grader. Tag bunken från värmen och fortsätt vispa tills blandningen är luftig.
Vänd försiktigt ner mjölet med slickepott och häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 25-30 minuter.
Vaniljkräm
Blanda ägg, socker och vispgrädde i en kastrull. Sjud under omrörning tills krämen tjocknar. Ta den från värmen och rör i smöret.
Låt krämen svalna och tillsätt vaniljpulvret. Låt krämen dra och tillsätt eventuellt med vaniljpulver om det behövs.
Montering
Vispa grädde tillsammans med lite strösocker. Mosa KRAV-bananerna, dela eller mosa jordgubbarna och sockra dem.
Dela tårtan i tre bottnar. Blanda i två eller tre stora skedar vispad grädde i vaniljkrämen. Den skall va fluffig, men fortfarande ganska lös konsistens.
Ta hälften av vaniljkrämen till första bottnen och lägg på jordgubbar. På med nästa lock. Ta resten av vaniljkrämen och lägg på mosad banan. Lägg på sista locket. Täck hela tårtan med grädde (all går kanske inte åt).
Färga och kavla ut marsipanlocket. Lägg locket på tårtan och skär till kanterna. Pudra tårtan med florsocker. Färga rosa marsipan och gör rosor. Placera dessa på tårtan.