2 små hjärtsalladshuvuden, alternativt 0,5 isbergssalladshuvud
1 knippe rädisa
2 tsk sesamolja
2,5 msk neutral rapsolja
1,5 msk risvinäger
2 tsk honung
0,5 klyfta vitlök, riven
2 msk rostade svarta sesamfrön
salt
Gör så här
Blanda vinägretten genom att röra samman sesamolja, rapsolja, risvinäger, honung samt riven vitlök. Smaka av med salt.
Bryt salladen i bitar, skiva rädisorna och blanda med böngroddar. Häll vinägretten över och vänd runt. Strössla svarta sesamfrön på.
På 4 skivor bröd lägg först 2 skivor ost på varje. Dela sedan upp skinka och kimchi och lägg ovanpå. Toppa med 2 skivor ost igen och lägg sedan på en brödskiva.
Kläm i halster och grilla i medelvarm ugn tills brödet är frasigt och gyllene och osten smälter.
Servera genast kimchitoasten med den krispiga salladen!