Gräddig fiskgratäng med dill och broccoli

20 m
4
Gräddig fiskgratäng med dill och broccoli
Foto: TV4
20 m
4

Du behöver

  • smör, till formen
  • 4 fiskfiléer av vit fisk
  • 500 g broccoli
  • 0,5 dl dill, hackad
  • 0,5 dl gräslök, hackad
  • salt och peppar
  • 3 dl matlagningsgrädde

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smöra en ugnssäker form. Salta fiskfiléerna, rulla ihop och lägg ner i formen.
  3. Bryt broccolin till mindre buketter, hacka ner stammen och lägg längst med kanterna på ugnsformen.
  4. Strö över lite dill, gräslök, salt och peppar över fisken. Slå sist över grädden och toppa med lite mer dill och gräslök.
  5. Gratinera i ugnen i 15-18 minuter eller tills fisken är klar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept