Fylld lövbiff

Fylld lövbiff
Foto: TV4

Inte lövtunna, men lövbiffar är tunt skurna. De kan lätt bli torra om man steker den för länge. Med en fyllning av mjukost blir den saftigare.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st lövbiffar
  • paprikapulver
  • 1 ask mjukost med vitlök
  • 1 msk vinäger
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 msk grönpeppar
  • 1 st paprika, hackad
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Krydda biffarna med salt, peppar, paprika. Stek dem klara någon minut på var sida.
  2. Rör ut osten med vinäger och hälften av grädden. Klicka på de varma biffarna, vik dem tvärs över. Lägg på fat.
  3. Fräs paprika och grönpeppar i pannan. Slå på resten av grädden och slå över.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept