Flamberade kokoscrêpes med apelsinsås

Flamberade kokoscrêpes med apelsinsås
Foto: Eva Hildén

Veganska crêpes med kokos, apelsin och vaniljglass. Galet gott avslut på en festlig middag!

15 februari 2017
4

Du behöver

Kokoscrêpes

  • 4 dl vetemjöl
  • 0,5 dl majsstärkelse
  • 1 nypa salt
  • 4 dl kokosmjölk
  • 3 dl vatten
  • 0,5 dl kokosolja
  • mjölkfritt margarin eller kokosolja, att steka i

Apelsinsås

  • 1 dl kokossocker eller rårörsocker
  • 4 apelsiner, rivet skal och saft
  • 0,5 dl kokosolja
  • 1 dl apelsinlikör

Till servering

  • vaniljglass, t.ex. ägg- och mjölkfri
  • apelsinklyftor
  • rostade kokosflingor

Gör så här

Kommentera receptet

Fler goda recept