Fiskfilé med tacokryddat grönsakshack

Fiskfilé med tacokryddat grönsakshack
Foto: TV4

Till den här rätten kan du använda filé av torsk, sej eller gös. Det här är en mycket snabblagad middag som utgår från halvfabrikat.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 600 g fiskfilé
  • 5 dl fiskbuljong
  • 2 burkar tacosås
  • 2 msk tacokrydda
  • 2 msk persilja, hackad

Till servering:

  • potatis, kokt
  • grönsaker, kokta
  • citron

Gör så här

  1. Koka upp fiskbuljongen och sjud fisken tills den är genomkokt och har en innertemperatur på 60°. Ta upp fisken med hålslev och lägg på ett varmt serveringsfat.
  2. Koka upp tacosåsen tillsammans med tacokryddan i en kastrull.
  3. Slå såsen över fisken och strö över persilja. Servera genast med tillbehören.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept