Fiskbullsgryta

Fiskbullsgryta
Foto: TV4

Smalt, billigt och gott – en lyckad kombination! Även broccoli, sockerärter eller haricots verts passar bra i grytan.

26 januari 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • 1 burk fiskbullar i buljong
  • 1 tsk curry
  • 2 gula lökar, hackade
  • 1 grön paprika, strimlad
  • 1 paket frysta gröna ärter
  • 1 burk hela tomater
  • 0,5 tärning fiskbuljong
  • salt och malen vitpeppar
  • 2 tsk rapsolja eller smör

Gör så här

  1. Fräs curry, lök och paprika med matfettet i en teflonpanna tills löken mjuknat.
  2. Tillsätt fiskbullarna med hälften av spadet. Tillsätt ärterna, smula ner buljongtärningen och vänd ner tomaterna delade i halvor. Smaka av med salt och peppar.
  3. Låt grytan koka sakta under lock 5-10 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept