Festskinka med senapsgrädde

Festskinka med senapsgrädde
Foto: TV4

För kockar som har bråttom.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 5-600 g benfri färsk skinka, strimlad
  • 2 paprikor, strimlade
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk dijonsenap
  • salt och svartpeppar
  • paprikapulver
  • 1 tsk potatismjöl
  • ströbröd
  • matfett till stekning

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Bryn skinkan i matfett i en panna. Lägg i en ugnsform och krydda med salt, peppar och paprikapulver.
  2. Vispa upp grädden lätt och blanda med senapen och potatismjölet. Slå i formen. Sikta lite ströbröd över.
  3. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter eller tills köttet känns klart. Ris eller färskpotatis passar bra till.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept