Tamaristekt portabellosvamp med blomkål och linser

Tamaristekt svamp
Foto: Tv4
2

Du behöver

  • 0,5 blomkålshuvud eller broccolihuvud
  • 1 tsk curry
  • 0,5 tsk lantbuljong
  • 1 msk örter av valfri sort, hackade
  • olivolja, till smaksättning och stekning
  • 1 dl kokta linser av valfri sort
  • 2 stora portobellosvampar
  • 2 stänk tamarisoja
  • 1 bit ingefära, riven

Gör så här

  1. Mixa blomkålen i en matberedare till riskornsstorlek och lägg i en bunke. Krydda med curry, lantbuljong, örter och smaksätt med olivolja. Vänd ner linserna.
  2. Skiva och stek svampen i olivolja tillsammans med tamari och ingefära. Servera med en grönkålsallad och en god dipp.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept