I samarbete med Scan

Dubbelburgish med betor och chèvre

20 m
4
Spela video Dubbelburgish med betor och chèvre
Foto: TV4
20 m
4

Du behöver

  • 500 g färdigkokta rödbetor
  • 2 msk vinäger
  • salt och peppar
  • 8 burgish (2 pkt)
  • 50 g rucola
  • 8 stora salladsblad

Getostsås

  • 150 g getost (utan kanter)
  • honung, efter smak
  • 2,5-3 dl crème fraiche

Gör så här

  1. Skär betorna i skivor och vänd dem i vinägern, salta och peppra.
  2. Stek burgish så de får fin färg.
  3. Blanda getost, honung och crème fraiche till en jämn kräm.
  4. Varva burgarna med betorna, rucola och en klick av såsen i, varje burgare har två burgish i sig. Servera burgaren i stora salladsblad.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Scan

Fler goda recept