Jodie's lamm

25 min
4
Jodie's lamm
Foto: Fredrik Sandin Carlson
25 min
4

Du behöver

  • 8 st dubbla lammkotletter
  • olivolja att steka i
  • 1 tsk socker
  • 2 msk japansk soya
  • 1 pkt glasnudlar
  • 2 st purjolökar, endast det vita som strimlas
  • 1 msk hackad koriander
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt
  • nymalen vitpeppar

Gör så här

  1. Bena ur lammkotletterna och stek dem i olivolja, salta och peppra. Glasera dem med socker och soya i pannan.
  2. Doppa nudlarna i varmt vatten. Låt rinna av och blanda med purjolöksstrimlor och koriander. Smaksätt med rödvinsvinäger, salt och vitpeppar.
  3. Uppläggning: Fördela nudelsalladen i mitten av varje tallrik och lägg lammkotletterna runt om. Skeda över glaseringssåsen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept