Ciabatta med parmaskinka och brie

Ciabatta med parmaskinka och brie
Foto: TV4

En macka med rejält pålägg är gott som lunch eller kvällsmål. Den passar även bra att ta med på utflykt. Lägg mycket gröna blad på din macka, sallat eller goda solrosskott och rödbetsblad. Färsk spenat är också gott.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 ciabattabröd
  • 12 skivor parmaskinka
  • 2 tomater
  • 1 bit brieost
  • massor av gröna blad
  • bordsmargarin

Gör så här

  1. Bre brödet med bordsmargarin och lägg rejält med gröna blad i bottnen. Skiva tomaterna och lägg på dem.
  2. Dela brieosten i mindre bitar. Lägg på skinkan och brieosten. Tryck till lite på överdelen av brödet, så håller mackan ihop bättre.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept