Brysselkåls- och hjärtsallad med kummin- och senapskräm

20 m
Brysselkåls- och hjärtsallad med kummin- och senapskräm
Foto: Christopher Thaung
20 m

Du behöver

  • 500 g brysselkål
  • 4 hjärtsalladshuvuden
  • 1 dl rostade hasselnötter
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk kummin
  • 2 msk grovkornig senap
  • 2 msk vit balsamico
  • 1 msk honung
  • 1 msk vatten
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda majonnäs med mortlad kummin, senap, balsamico, vatten och honung.
  2. Putsa och blanchera brysselkålen lätt, låt svalna och dela brysselkålen.
  3. Skär salladen i kvartar, lägg upp ett serveringsfat tillsammans med brysselkålen.
  4. Ringla över dressingen och rostade hasselnötter, servera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept