Glass och ananas-chili à la Per

Glass och ananas-chili à la Per
Foto: TV4

Glass och ananas-chili à la Per

Av: Zinat Pirzadeh

Från: Klockan nio hos stjärnorna

7 ingredienser

30 min

En kryddig ananas och glassrätt som serveras rätten med lite frysta bär.

Vintips från Zinat
Sutter Home Fré Sparkling Brut, art nr 89465 (alkoholfri)

**Zinat bjöd även på
**

Mozzarella caprese

Tabouleh med omelett

Kolla in alla recept och läs mer om

Klockan åtta hos stjärnorna

.

Receptet är från tv-programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 0,5 l vaniljglass
  • 250 g frysta bär
  • 1 ananas
  • 1 limefrukt
  • 1 nypa chili
  • 1 skvätt lime
  • 1 nypa havssalt

Gör så här

  1. Skala ananasen och skär fruktköttet i små bitar.
  2. Lägg i en vacker skål.
  3. Tillsätt en nypa chili, en skvätt lime och lite havssalt.
  4. Servera med glass och frysta bär.