ViktVäktarna Pasta carbonara med kalkonbaconww_viktväktarna_logo_svg

WW ViktVäktarnas snabba meny – 8 rätter på 20 minuter

Att få vardagen att gå ihop är inte alltid det lättaste. Gör det enkelt för dig och planera veckans middagar med smarta och snabba recept från WW ViktVäktarna. Här hittar du 8 snabba rätter som räddar vardagen.

Pasta carbonara, god linssoppa och torsk i röd curry är vardagsfavoriter som alltid går hem. Här är 8 utvalda vardagsklassiker i lite lättare version med WW ViktVäktarnas recept.

För fler recept och mer inspiration bli medlem i WW ViktVäktarna

Middagstips från WW ViktVäktarna

Sponsrat innehåll

Laxwok teriyaki >>

Wokad lax med grönsaker i teriyakisås är en perfekt start på veckan. Snabbt, enkelt och en rätt som går hem hos hela familjen!
Sponsrat innehåll

Pasta med kyckling och pesto >>

En snabblagad rätt med få ingredienser och mycket smak av pesto, soltorkade tomater och parmesan. Rätten gör sig dessutom perfekt i matlådan dagen efter!
Sponsrat innehåll

Torsk i röd curry >>

Detta är en riktig vardagsklassiker med härliga thailändska smaker som currypasta, vitlök, lime och kokosmjölk. Snabbt, enkelt och hälsosamt!
Sponsrat innehåll

Färs- och böngryta med hoisinsmak >>

Snabb vardagsgryta med smak av hoisin. Det här är ett enkelt knep för att få in mer grönsaker i vardagen - hälften av köttfärsen är utbytt mot bönor och grytan innehåller massor med tomater.​ Perfekt!
Sponsrat innehåll

Pasta carbonara med kalkonbacon >>

En klassiker som aldrig sviker! Gör receptet lite smartare och byt bacon mot kalkonbacon och fyll ut med broccoli. Snabbt, lätt och gott!
Sponsrat innehåll

Halloumi med ljummen bulgursallad >>

En snabblagad rätt där bulgur- och bönsallad gör basen. Vill du variera rätten blir det lika gott att byta halloumin mot lax eller kyckling. Snabbt och lättlagat!
Sponsrat innehåll

Röd linssoppa >>

En linssoppa som är omåttligt populär! Soppan är enkel, smakrik och mättar bra. Dessutom gör den sig minst lika god (om inte godare) i matlådan dagen efter!
Sponsrat innehåll

Pasta med räkor och avokado >>

Räkor, avokado, morötter, zucchini och saffran i en enda röra, hur gott som helst! Avgör själv hettan med hjälp av chili flakes.