Wrap med pulled kronärtskocka och srirachamajonnäs

Wrap med pulled kronärtskocka och srirachamajonnäs
Foto: Köket

Wrap med pulled kronärtskocka och srirachamajonnäs

10 ingredienser

20 m

Gör en vegetarisk variant av klassikern pulled pork - med kronärtskockshjärtan i krämig bbq-sås och söt senap! Servera i tortillabröd med srirachamajonnäs, avokado och salladslök.

Tips! Får du tag i konserverad jackfruit, testa att göra en pulled jackfriut istället för kronärtskocka.

Ingredienser

portioner

Pulled kronärtskocka

  • 2 förp konserverade kronärtskockhjärtan
  • 1 dl barbequesås
  • 2 msk Hellmann's Honey Mustard

Srirachamajonnäs

  • 1,5 dl Hellmann's majonnäs
  • 1 tsk sriracha

Servering

  • 1 avokado, skivad
  • tortillabröd
  • sallad
  • salladslök, skivad
  • chilifrukt, skivad

Gör så här

  1. Häll av vätskan från kronärtskockshjärtana. Dra isär kronärtskockan med händerna och lägg ner i en bunke. Blanda om med Hellmann's Honey Mustard och BBQ-sås.
  2. Blanda majonnäs och sriracha efter smak.
  3. Servera med tillbehören.