Biffstek Strindberg

15 november 2007
4

Du behöver

  • 4 st 150 g välputsad biffrad
  • 160 g gul lök, finhackad
  • 4 msk Slottssenap
  • 2 msk vetemjöl
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 30 g smör
  • 2 msk matolja att steka i

Gör så här

  1. Salta och peppra biffstekarna. Bred senap på ena sidan av varje biff och fördela den finhackade löken ovanpå. Strö över vetemjöl och klappa in mjölet och löken ordentligt.
  2. Stek biffarna först med löksidan ner gyllenbruna, ca 5 min. Vänd biffarna försiktigt med hjälp av en bred stekspade så att löken inte fastnar i pannan. Stek biffarna på andra sidan ytterliggare några min, beroende på hur tjocka biffarna är och hur välstekta man vill ha dem.
Kommentera receptet

Fler goda recept