Vinn en unik matupplevelse på idylliska Smögen med Abba!

Pop up-krogen HAVETS BÄSTA är en hyllning till sillen och havet - öppen under endast tre dagar i augusti. Här bjuder Abba tillsammans med stjärnkockarna Thomas Sjögren och Frida Ronge på en exklusiv 12-rätters avsmakningsmeny som du och en vän får avnjuta, med skärgården som utsikt. Nu kan du tävla om biljetter till eventet!

Såhär tävlar du: 

1. Följ @abba_kungshamn och @koket.se på Instagram.

2. Ta en bild av din läckraste sillstund med valfri sill från Abba. Posta den sedan på Instagram med #AbbaKungshamn och #sill senast 19/7 tillsammans med en motivering till varför just du och din vän ska vinna varsitt kuvert på Havets Bästa den 15/8. 

I vinsten ingår även en övernattning för er båda på vackra hotellet Smögens Hafvsbad.

Totalt 9 vinnarpar utses och meddelas via DM senast 23/7.

Kom ihåg att du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om du vill säkra två platser till eventet kan du boka din plats här!

COVID-19 – Vi är medvetna om att det är speciella tider just nu. Naturligtvis följs Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer kopplat till smittläget för Covid-19 och vi vidtar nödvändiga åtgärder för en trygg upplevelse. Datumet kan komma att ändras om smittläget för Covid-19 eller restriktioner för restaurangbesök förändras. Abba har en stark framtidstro och hoppas att läget har stabiliserats tills det är dags för genomförandet.