I samarbete med PAUL OCH THOM

Vegosill med parmesan och pesto

1 röst
24 h
1 stor burk
Vegosill med parmesan och pesto
Foto: Angelica Söderberg

Gör något nytt till påsk eller midsommar - Vegetarisk sill med en pesto på tomat och ruccola.


Visa mer
24 h
1 stor burk

Du behöver

Lagen

  • 3 dl vatten
  • 2 dl socker
  • 1 dl ättika 12 %
  • 3 lagerblad
  • 10 kryddpepparkorn
  • 1 rödlök
  • 2 aubergine

Vegosill

  • 2 dl crème fraiche
  • 4 msk Paul&Thom pesto tomat och ruccola
  • 0,5 dl riven parmesan
  • 1 äggula
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Inlagd aubergine
    Mät upp vatten, socker och ättika i en kastrull. Koka upp och tillför lagerblad och kryddpeppar. Skiva löken och strimla auberginen. Lägg i en burk och häll över lagen. Låt dra i minst ett dygn.
  2. Vegosill
    Rör ihop crème fraiche, pesto, riven parmesan och äggula. Häll av lagen från den inlagda auberginen och blanda ner. Smaka av med salt och peppar. Toppa med valfri ört som dekoration.
3 april 2018

laddar fler recept

Laddar fler recept